Mijn naam is Iris Gerritsen-v.d. Laan, getrouwd en trotse moeder van drie volwassen kinderen, woonachtig in de Achterhoek.

Waarom hebben bepaalde type mensen steeds die specifieke klachten. Hoe verhoudt zich het rationele met het emotionele of gevoel.

Door steeds naar mezelf te kijken en bewust te worden hoe het bij mijzelf werkt, ontdekte ik meer en meer de verbinding in het lichaam tussen het fysieke, mentale en emotionele gedeelte.

Door het volgen van opleidingen op het gebied van healing, hypnotherapie, regressie en meerdere workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ontstond een ontwikkeling en bewustwording in mijn eigen leven (en lichaam) waardoor een aantal klachten inmiddels zijn verdwenen.

Tijdens die ontdekkingstocht naar mezelf ontdekte ik, dat ik met mijn handen d.m.v. healing meer bereiken kan. Inmiddels heb ik door een gedegen opleiding meer verdieping gekregen en kan ik op een liefdevolle en krachtige wijze mensen helpen.